• Email Comenzii / Suport

    comenzi.romcurier@gmail.com / comenzi@romcurier.eu

  • Telefon Comenzi / Suport

    +40763880405

  • Program De Lucru

    Luni - Vineri 09:00 - 17:00

Punct De Preluare Colete
   

 

Un punct de preluare colete Rom Curier este un punct în care consumatorii și clienții, își pot trimite coletele si docomentele prin reteaua DHL si Fedex, International in Toata Lumea. Punctele se pot deschide în magazine mari și mici din Orasele din Romania. Dacă sunteți retailer, puteți include un Rom Curier Service Point în magazinul dvs.

 

Mai mulți clienți
Avantajul de a avea un Rom Curier Service Point în magazinul dvs.Este un plus de consumatori,care ar putea sa devina clienti dvs Rom Curier expediază mii de colete pe zi,prin reteaua DHL si Fedex. Fiecare livrare poate aduce o nouă imagine magazinului dvs.

 

Prezenta online
Punem afacerea dvs. pe harta online. Ca serviciu Rom Curier, veți deveni mai ușor de găsit prin Google, iar cumpărătorii online vă pot selecta magazinul ca punct de colectare

 

Un brand recunoscut
Logo-ul nostru de încredere este recunoscut de clienții dvs.si acest lucru este bun și pentru afacerea dvs. Deci, veti beneficia de un plus publicitate lucrand cu cei mai mari furnizori de servicii logistice din lume.

 

Castiguri de ambele parti
Mai mulți clienți în magazinul dvs. înseamnă mai multe vânzări. Asta este deja o victorie. În plus, veți primi o plată atractivă de la Rom Curier pentru coletele predate in locatia dvs.