• Email Comenzii / Suport

    comenzi.romcurier@gmail.com

  • Call Center

    031.229.82.50 / 0763.880.405

Cum Pregatesc Coletul

– Telefon. 0763.880.405

email – comenzi.romcurier@gmail.com

Cum Pregatesc Coletul

Cum să îmi împachetez coletul?

Pentru a vă asigura că pachetul este livrat fără deteriorări, vă rugăm să îl împachetați într-un mod adecvat transportului prin curier. Țineți cont de faptul că acest lucru presupune reîncărcarea și sortarea mecanică în centre logistice. Pachetul Dvs. trebuie să fie bine închis și sigilat, dar și ambalat adecvat pentru a evita deteriorările în cazul puțin probabil al unui șoc.

Toate articolele care nu sunt ambalate în cutii de carton trebuie învelite în folie de plastic pentru a se evita deteriorările. Dacă articolele nu sunt ambalate corect, polița de asigurare nu este valabilă.

 

Există restricții privind dimensiunile articolelor pe care vreau să le expediez?

Toate pachetele trebuie să cântărească până în 50 kg și să se încadreze în următoarele limite:

Lungimea maximă este de 175 cm
Lungimea (în cm) + 2x lățimea (în cm) + 2x înălțimea (în cm) < 300 cm (lungime plus de două ori lățimea plus de două ori înălțimea trebuie să nu depășească în total 300 cm sau 3 m). Lungimea se măsoară pe latura cea mai lungă a pachetului

Cum să împachetez gențile de voiaj/rucsacurile?

Gențile de voiaj se deteriorează de regulă mai ușor decât valizele ăn timpul transportului, așadar vă rugăm să ambalați gențile de voiaj în cutii de carton atunci când le expediați prin servicii de curierat, pentru a evita deteriorarea sau pierderea lor.

Cum să împachetez orice alte articole pe care vreau să le expediez?

Toate articolele, altele decât valizele acoperite cu folie din plastic, trebuie ambalate într-o cutie de carton.

Trebuie să scriu adresa de livrare pe colet?

Nu. Nu este nevoie să scrieți adresa de livrare pe colet. Curierul vă va furniza eticheta potrivită (cu toate informațiile necesare) în momentul în care preia articolul.
Totuși, vă recomandăm să puneți o copie cu toate informațiile relevante pe pachet. Astfel articolul Dvs. va fi mult mai ușor de identificat și de livrat în cazul puțin probabil în care se deteriorează sau se pierde eticheta.

Dacă doriti ca coletele sa fie preluate in ziua comenzii trebuie sa aveti posibilitatea de a imprima Eticheta ,AWB (comanda trebuie finalizata inainte de ora 12:00) selectați serviciul Flexi atunci când plasați comanda, veți primi eticheta prin e-mail, iar Dvs. va trebui să o imprimați și să o atașați pe colet.

Daca nu aveti posibilitatea imprimari Etichetei, AWB , curierul va veni a doua zi pentru preluarea coletului cu Eticheta , AWB cata imprimata.

Cum Pregatesc Coletul,Cum Pregatesc Coletul,Cum Pregatesc Coletul,Cum Pregatesc Coletul,Cum Pregatesc Coletul,Cum Pregatesc Coletul,Cum Pregatesc Coletul,
Mesaj pe WhatsApp
1
Cum te pot ajuta? Trimite mesaj.
Rom Curier
Salut
Cu ce te pot ajuta?
Pentru a face o estimare de cost si timp de tranzit
Trimite mesaj pe WhatsApp sau la adresa de email comenzi.romcurier@gmail.com

Completati Formularul , si imediat ce un operator este disponibil,

Va revenii catre dvs.

CONTACT RAPID

CONTACT RAPID
Nume(Required)
Email(Required)