• Email Comenzii / Suport

    comenzi.romcurier@gmail.com

  • Call Center

    031.229.82.50 / 0763.880.405

Ce Pot Trimite

 

Puteti să comandați servicii de expediere in diverse articole cum ar fi valize, pachete, colete, echipament sportive, expedieri freight în numai câțiva pași simpli. Pentru a afla mai multe despre procesul de comandă sau pentru a clarifica întrebările pe care le aveți, vizitați pagina Ajutor.

Prețul propus este prețul final?

Da, Prețul este final pentru pachete de până la 50 kg.

Pentru expedieri cu o greutate mai mare de 50 kg și mai mari decât dimensiunile standard,. Vă rugăm să completați formularul online și să ne trimiteți solicitarea. Vom pregăti în scurt timp o ofertă individuală și vă vom trimite prețul final prin e-mail.

Cum pot rezerva serviciul de curierat pentru mai multe pachete sau paleți?

Pentru a expedia un număr mai mare de pachete sau paleți într-o singură comandă, în timpul plasării comenzii trebuie să selectați numărul de pachete, valize și / sau de paleți dorit.

Vă rugăm să aveți în vedere că pachetele / paleții dintr-o comandă multiplă vor fi colectate/ți de la aceeași adresă și pot fi livrate/ți către o singură adresă.

În cazul în care aveți întrebări despre cum puteți expedia mai mulți paleți, vă rugăm să ne contactați .

Cum plătesc?

Prima opțiune este plata securizată cu cardul de credit. Nu păstrăm și nu stocăm informații legate de cardul de credit; procesarea este făcută în totalitate de Mobil Pay sau MyPos

A doua obtiune este plata la ghiseul banci (daca banca cu care lucram are o reprezentanta in localitatea dvs.)

A treia opțiune este plata prin transfer bancar. După finalizarea procesului de comandă, veti primi toate datele necesare pentru a efectua o plată prin transfer bancar direct.

Pot modifica metoda de plată după ce am plasat comanda?

Dacă, din anumite motive doriți să modificați metoda de plată după ce ați plasat deja o comandă, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail , iar noi vom procesa manual comanda și vom schimba metoda de plată.

De ce nu pot adăuga un articol de 50 kg atunci când comand expedierea mai multor articole?

Noi avem ca scop să vă oferim cele mai bune servicii posibil pe anumite rute, de aceea utilizăm curieri diferiți pentru articole de până în 30 kg decât pentru articolele între 30 kg și 50 kg, pentru a asigura calitatea serviciilor noastre. Deoarece pentru fiecare comandă este alocat un singur curier, puteți include într-o comandă cu articole multiple numai articole de sub 30 kg. Articolele cu o greutate mai mare de 30 kg nu pot fi incluse într-o comandă multiplă, ci trebuie să comandați expedierea lor individual, prin comenzi separate.

Vă rugăm să țineți cont că dacă creați mai multe comenzi, este posibil ca acestea să fie alocate unor companii de curierat diferite care să vină la adresa Dvs. și să preia articolele. În acest caz este foarte important să predați articolele corecte curierilor alocați pentru respectivele comenzi (verificați numerele de tracking), altfel centrul logistic va refuza articolul Dvs. și îl va returna la adresa de preluare în următoarele zile, pe cheltuiala Dvs.
Pot expedia o bicicletă?

Da. Puteți expedia o bicicletă atât timp cât este ambalată adecvat (ex. într-o cutie de carton). De asemenea, trebuie să vă asigurați că pachetul Dvs. încape în dimensiunile maxime pentru pachete, astfel încât curierii noștri să îl poată transporta în mod adecvat. Pentru mai multe informații despre cum să expediați echipamente sportive, vă rugăm să vizitați secțiunea Ce puteți trimite sau blog-ul nostru, unde încercăm să vă oferim soluții inteligente de împachetare a diferitelor articole.

Există o limită de mărime a articolelor pe care le pot trimite?

Toate pachetele trebuie să cântărească cel mult 50 kg și să se încadreze în următoarele dimensiuni:

Lungimea maximă este de 175 cm
Lungimea (în cm) + 2x lățimea (în cm) + 2x înălțimea (în cm) < 300 cm (lungime plus de două ori lățimea plus de două ori înălțimea trebuie să nu depășească în total 300 cm sau 3 m).
Pentru articole care depășesc aceste dimensiuni, puteți plasa o comandă pentru transport freight.

Cu câte zile înainte trebuie să plasez o comandă de preluare?

Trebuie să plasați comanda de preluare cu cel puțin 2 zile lucrătoare în avans.

Când alegeți o dată de preluare, țineți cont că în cazul foarte puțin probabil în care, din motive externe, nu se poate face preluarea la data selectată de Dvs., aceasta se va face în următoarea zi lucrătoare. De aceea vă recomandăm să nu selectați ca dată de preluare ultima zi înainte de a pleca spre o anumită destinație.

Îmi pot urmări pachetul?

Desigur. Toate pachetele trimise au numere de tracking pe care vi le punem la dispoziție prin e-mail. Puteți urmări expedierea Dvs. prin link-ul pe care îl primiți prin e-mail

Pot primi o ofertă de preț pentru o destinație care nu este inclusă în sistemul Dvs.?

Va putem oferi servicii de expediere din / către aproape toate țările din lume. Pentru a primi o ofertă de preț va rugam sa ne contactati, si sa ne furnizati:

Adresa de preluare
Adresa de livrare
Greutatea
Dimensiunile

Ce pot face dacă pachetul meu este mai mare/mai greu decât limitele maxime indicate?

Dacă doriți să expediați articole mai grele sau mai mari, Completați toate informațiile solicitate în formularul online și trimiteți cererea. În scurt timp vă vom trimite o ofertă de transport pentru expedierea Dvs.

Mesaj pe WhatsApp
1
Cum te pot ajuta? Trimite mesaj.
Rom Curier
Salut
Cu ce te pot ajuta?
Pentru a face o estimare de cost si timp de tranzit
Trimite mesaj pe WhatsApp sau la adresa de email comenzi.romcurier@gmail.com

Completati Formularul , si imediat ce un operator este disponibil,

Va revenii catre dvs.

CONTACT RAPID

CONTACT RAPID
Nume(Required)
Email(Required)