Livrarea Coletelor

Curierul mă va suna înainte de livrare?

Chiar dacă colectăm numerele de telefon ale tuturor clienților noștri, nu vă putem garanta că curierul vă va suna înainte de a face livrarea, acest lucru depinzând de la o țară la alta și de furnizorul serviciilor de expediere.

În cazul în care curierul decide să sune, acesta poate apela numai numere locale, așa că vă rugăm să ne furnizați un număr de telefon care să-i permită curierului să comunice cu Dvs.

 

Care este intervalul de timp estimat pentru livrare?

Curierii livrează pachetele pe baza unui traseu prestabilit. Prin urmare, nu vă putem garanta un interval de timp mai precis pentru livrare. Puteți urmări articolul Dvs. sau puteți contacta curierul local pentru informații mai exacte privind livrarea.

Cine va livra pachetul?

Pachetul Dvs. va fi livrat de furnizorul de servicii de curierat ales de RomCurier pentru ruta Dvs. Colaborăm cu unii dintre cei mai mari curieri europeni (de exemplu, UPS, DPD, GLS, SEUR, Parcel Force, ACS și mulți alții) care preiau, transportă și livrează pachetele, valizele și paleții Dvs.

La RomCurier, alegem curierul care oferă cel mai bun raport preț / performanță pentru fiecare rută.

RomCurier monitorizează în mod constant peformanța tuturor curierilor pentru a asigura cea mai bună performanță pe fiecare dintre rutele noastre. Încercăm în mod constant să optimizăm sis ă îmbunătățim rețeaua noastră de companii de curierat pentru a va oferi cea mai înaltă calitate a serviciului.

 

Unde va fi livrat pachetul meu?
Pachetul Dvs. va fi livrat la adresa pe care ați indicat-o în comanda.

În cazul în care nimeni nu este prezent la adresa indicată, furnizorul de servicii de curierat selectat poate livra coletul la o adresă alternativă (adresă învecinată, oficiu poștal local sau de la punctul de livrare).

 

Ce se întâmplă dacă nu sunt la adresa specificată la momentul livrării?

Dacă nu veți fi prezent la adresa specificată pentru a prelua livrarea, trebuie să primiți o notificare care, în cele mai multe cazuri vă va permitesă organizați o nouă încercare de livrare direct cu curierul în zilele următoare. Cu toate acestea. În unele țări, furnizorul de servicii de curierat garantează doar o singură încercare de livrare. După ce prima încercare este făcută, pachetul este depozitat în depoul local al companiei de curierat, de unde clientul îl poate ridica.

 

Am nevoie de un număr de telefon local pentru ca livrarea să se facă cu success?

Șoferii și centrele logistice locale vă pot apela numai pe numere locale, așadar vă recomandăm să ne furnizați un număr de telefon local pentru a putea comunica ușor.

Dacă nu dispuneți de un astfel de număr, vă rugăm să ne furnizați numărul Dvs. de telefon internațional, astfel încât RomCurier să vă poată contacta în cazul în care există probleme cu comanda Dvs.

Vă rugăm să aveți în vedere că șoferii companiei de curierat vorbesc în principal limba țării în care livrarea are loc. RomCurier nu poate garanta că șoferul furnizorului de servicii de curierat selectat vorbește o limbă de circulație internațională.

 

Pot schimba adresa de livrare după ce am plasat comanda?

După ce comanda Dvs. este procesată și informațiile au fost deja trimise către furnizorul de servicii de curierat selectat, nu vă putem garanta că modificările solicitate vor fi posibile. În orice caz, ne puteți contacta la comenzi.romcurier@gmail.com și vom verifica daca, la momentul solicitării Dvs. pentru schimbarea adresei, modificările pot fi încă făcute.

 

Cum îmi pot urmări pachetul?

Toate pachetele noastre au un număr de comandă și un număr de tracking. Veți primi numărul de comandă imediat după ce rezervați serviciul de curierat, iar numărul de tracking într-un e-mail separate, împreună cu instrucțiuni de urmărire. Vă vom transmite numărul de tracking imediat ce furnizorul de servicii de curierat a alocat unul expedierii Dvs. și l-a trimis către noi.

Ce se întâmplă dacă pachetul meu e deteriorat?

În cazul puțin probabil în care pachetul Dvs. este livrat și constatați deteriorări, clientul, împreună cu șoferul furnizorului trebuie să scrie un raport privind pachetul primit, incluzând fotografii și descrierea detaliată a prejudiciului.

Clientul este obligat să ne anunțe în decurs de 48 de ore de la primirea pachetului. În aceste cazuri, RomCurier oferă clienților suport pentru depunerea plângerii către furnizorul de servicii de curierat și vă va ghida de-a lungul întregii proceduri de despăgubire în mod gratuit.

Termeni Si Conditii GLS     Termeni Si Conditii DPD    Termeni Si Conditii DHL   Termeni Si Conditii TNT   Termeni Si Conditii FAN CURIER    Termeni Si Conditii POSTA ATLASIB

Articole interzise la transport